Lietuvių virtuvę bei nuo jos neatsiejamus papročius su artimųjų ar draugų kompanija siūlome smagiai pažinti „Pasagėlės“ klėtyje! Pasiūlysime tik Jums skirtą vakaronę apie didžiųjų metų švenčių ar krikštynų ir vestuvių tradicijas. Smagiai su bičiuliais išmokite gaminti bulvių bei mėsos patiekalus.

Kiekvieną tokį renginį veda savo amato meistrai. Tik dvejus metus veikiančioje klėtyje traukos centru yra liaudies meistrų pastatyta duonkepė krosnis. Jai sunaudota net trys tonos akmenų ir plytų, tad įkaitintoje duonkepėje karščio pakanka daugiau nei parą! Spėjame ir duoną iškepti, ir giles paskrudinti….

Lietuvos gastronominio paveldo pažinimas

  • Mėsos ruošimas – tikro vyro pareiga!
  • Bulvių valgių ruošimas
  • Sūris senovėje ir dabar